Amy Deluxe

Zoals u op de website van The Shisha Company kunt zien, is de Amy Deluxe staande mixer een waterpijp die in staat is om 1-1/2 gallon H2O per uur te mengen! De afmetingen van deze pijp zijn kleppen 14,25 inch lang, en 7,25 inch in diameter. Deze waterpijp is te koop voor ongeveer vier dollar, en met de siliconen polsbevestiging, is dit product goedkoper dan de toonaangevende fabrikant van hetzelfde merk waterpijp. Dit merk staat ook bekend om zijn goede kwaliteit, maar het prijsverschil kan te maken hebben met de merknaam. Wat de reden ook is, de Amy Deluxe is een goede waterpijp om te bezitten.

De specificaties van de Amy shredder kast:

– het blokkeren van eenheid Vier C nu en dan, met 250 vullen of 50 vullen machines- waterdebiet 0.5 GPM-pk motor-gelogde verminderde inname- type Tweede hand koeler- Wilt u geur te elimineren in uw huis, auto of commerciële vestiging- Praktische koelcapaciteit is ongeveer 85 PSI.

Amy Deluxe is een zeer krachtige machine, daarom is hij zo populair. De machine kan een beker van 150 deciliter bevatten, wat door een groot aantal mensen wordt gebruikt. De Amy Deluxe is uitgerust met een peddel en filtert alle onzuiverheden uit het water. Het afval van de pomp gaat door een filter voordat het de kamer bereikt. Op deze manier kan het vuil niet terug in het watersysteem terechtkomen. Het water kan ook gebruikt worden om te steriliseren, aangezien het opgevangen water wordt teruggepompt naar de sterilisator.

De Amyud Deluxe is ook uitgerust met een timer, die de waterpomp automatisch uitschakelt, zodat de sterilisator kan uitschakelen. De waterpomp zal een krachtige adem uitblazen om ervoor te zorgen dat de ophoping van bezinksel uit het water wordt verwijderd. Dit is een van de grote voordelen van de Amyud waterfilter. Sommige van de andere waterfilters geven het water vrij in het afval, afhankelijk van het niveau van gereconditioneerd.

Samengevat is dit waterfilter een van de populairste op de markt. Het is gemakkelijk te installeren, en efficiënt in het verwijderen van sedimenten en het voorkomen van vervuiling van waterbronnen. Deze waterfilter is ook relatief goedkoop, vergeleken met andere modellen. Het enige nadeel van de Amyud filter is het feit dat het niet overeenkomt met de kleur van leidingwater, dus je moet 0,2 gallon groen of blauw water mengen om het gewenste resultaat te krijgen.

Gerelateerde berichten