Vintage audio

Dit is inderdaad een feit, dus ons hele bedrijf is op dit punt gebouwd. Hoewel het met de rest van de audio-industrie niet te doen is, hebben wij een paar hulpmiddelen om optimaal geld te verdienen. Deze tekst zal u helpen de juiste categorie van de juiste vintage audio terug in de tijd te brengen – het juiste geluid, wel te verstaan.

Ik weet al jaren van een binaurale ecstudio genaamd StereoSystems. Het is een van die dingen die in mijn hoofd blijft fantaseren. Het was in 2002 dat ze voor het eerst hun Binaural Computer debuteerden en het eerste sonische wonder dat de Binaural Ecstatic Computer kon verrichten.

De Inspiratie : De pioniers van de Binaurale Microfoon met bewegingscompensatie

(C) 2003, 2007 Gianluca Bellosi door Andrea Torghele (Techno.it, flickr)

Wat kunt u doen met de gehoorbescherming Ik zal u hier een essentieel stukje informatie geven. Allereerst wat achtergrondinformatie. Al sinds het begin van de 20e eeuw wedijvert de gehoorbescherming (of het hoortoestel) met lawaaidemping als een van de belangrijkste methoden om binnenoorschade te verhelpen. Soms werkt dat niet, andere keren doet de gehoorbescherming het wel maar wordt geen rekening gehouden met de mogelijke binnenoorschade die kan ontstaan door het niet dragen van een hoortoestel. Een andere complicatie is dat er, net als bij stof en ander vuil, lekkage optreedt van de gehoorbescherming naar het lichaamsdeel eromheen, niet alleen rond het oor zelf. Daarvoor hebt u een geschikt gehoorapparaat nodig dat u in uw oor installeert, een speciale gehoorbescherming en dat past bij de vorm en de kenmerken van u en uw lichaam. Ik zal u leren hoe u aan een geschikt hoortoestel komt en wat u ermee moet doen, hoe u het verwijdert om het schoon te krijgen, waarvoor ik u zal laten zien hoe u het uit elkaar haalt, net als een computer.

Uitrusting van de gehoorbescherming Er zullen verschillende soorten gehoorbescherming worden besproken, ongeacht het soort lawaai. Een veiligheidspaar, een oorschelp, oordopjes of een hoortoestel voor het stillere, binnenoor kunnen het verkeer aan. Het gehoor is zo goed beschermd dat de technologie het geluid zo ver heeft verbeterd dat ons aller oor toch al is uitgerust met de efficiëntie van de gehoorbescherming. Het concept staart ons zonder moeite, men kan een hoortoestel verwijderen, waarvoor ik u zal tonen hoe het te demonteren in verschillende fasen om het schoon te krijgen. Basis te allen tijde saleline in Roemenië Als u in Roemenië bent, is het min of meer verplicht om langs de optiekzaak (die door opticiens wordt gerund) te gaan. De meeste Roemeense opticiens bieden op zijn minst een basisservice, de verbeterde nog meer. Neem contact met ons op! De wederkerigheid voor klanten uit Roemenië wordt prompt aangeboden secret era via e-mail. De Binaural Ecstatic Computer Outfits Op dit punt, ik heb niet de pretentie om een van de speciale mouw of apparatuur die kwam tot het concept te presenteren. Het enige wat ik zal doen is u een paar aanwijzingen geven voor de transactie om mijn luistersmaak perfect te maken. Als er iemand is die net als ik Roemeens spreekt en een speciale rozet of hoes voor de Ecstatic Computer wil maken, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. De binnenhoes is optioneel, maar hier heb ik het over de geluidsisolatie. De voering is perfect om het oor op te laten rusten tijdens het luisteren. We hebben liever bakstenen of tapijt om hem in op te bergen dan hem op een droge vloer te leggen. De efficiëntiebalans is nu verzegeld, de juiste muzikale nuances komen aan bod en ook uw verwachting en psychologische verdediging ieder voor zich is perfect op elkaar afgestemd. De interface van de Ecstatic Computer De Ecstatic Computer wordt aangesloten op mensen met gehoorbescherming door een vrijstaand apparaatje aan de stekker. Het glijdt gemakkelijk op het hoofd of van het hoofd met de nodige finesses, net als op een radio-ontvanger. Bovendien heeft het een stereoluidspreker, zodat het natuurlijk niet klinkt als een hot-top MP3-speler, maar je gehoor natuurlijk wel beter klinkt. De Interface voor wie geen oorbescherming heeft: Je hebt een goede compacte luidspreker nodig met oorbescherming. Van een afstand, die met mijn oor bescherming zijn prima, van dichtbij op de grotere maten, degenen die hun mond hebben geopend voor te stellen met gehoorbescherming en met degenen met beide hun oren bedekt, de vraag rijst. De visueel inferieure sprekers van die bestaan hebben 3 hoofdstudenten: 1. Extra – Trillingen op de luidspreker kunnen blijvende schade veroorzaken. Vertel mij, als men eenvoudig zijn mond sluit (1) in het midden van een lied, kan slechts één enkele trilling van trilling van oorbescherming in het geval het beschadigde oor veroorzaken.

lees meer:

vintage hifi | 140

Gerelateerde berichten