Naai atelier Rotterdam

Unieke voorwerpen gemaakt van gebruikt of overgebleven textiel zijn nog steeds erg in de mode. De Nederlanders zijn erg trots op hun producten en zijn er trots op Nederlander te zijn en anders te zijn. Veel producten zijn nog steeds handgemaakt en zeer uniek. Het gebruik van deze producten voor B2B-zaken neemt toe. Het groeit omdat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in originaliteit en handwerk. Handgemaakte producten bieden meer mogelijkheden, vaardigheden en kennis en stelt men in staat om meer te handelen en te converseren met de klanten.

Het atelier B2B biedt op maat gemaakte, handgemaakte producten, webgebaseerde diensten op maat, gerepareerde of verkeerd bij elkaar passende artikelen voor klanten, voornamelijk vrouwen. In de gerepareerde of verkeerd passende artikelen, is er de mogelijkheid om een uniek product te creëren dat niet beschikbaar is in de kant-en-klare markt. Het atelier A.C. biedt een reeks diensten aan voor klanten, in het bijzonder, mismatched of oude kleding, schoenen, tassen, en juwelen. Er is een prachtig assortiment handgemaakte producten beschikbaar bij het B2B-bedrijf. Er zijn veel B2B-bedrijven die een grote verscheidenheid aan diensten leveren aan een enorm aantal klanten. Veel van deze bedrijven geven de voordelen door aan hun B2B-klanten.

Atelier Many Hands is een B2B-bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, vervaardigen en op de markt brengen van handgemaakte producten. Atelier Many Hands biedt een scala van diensten aan klanten, voornamelijk handtassen op maat. mismaakte of gebruikte producten worden door het atelier op de atelier Many Hands men geïnteresseerd is doorgegeven aan de klant. Het atelier Vele Handen geeft een volledig papieren patroon voor elk product dat het maakt. Er zijn verschillende maten nodig om één enkel product te maken. Met behulp van software kan men in feite voor elk van haar of zijn handtassen een ontwerp doornemen en maken. Zodra de patronen in de zakelijke klantenkring klaar zijn, maakt en verzendt het atelier Many Hands de producten naar de B2B-klanten. Het patroonmaakproces van atelier Many Hands is tijdrovend. Het duurt ongeveer 4-6 weken om het papieren patroon af te maken. De klant kan zelf de kleur, stijl en vorm van de handtas kiezen. Het atelier Many Hands helpt de klant om een handtas op maat te laten maken. Omdat Many hands werkt met klanten, wordt het resultaat van elke handtas kleur en stijl alleen gemaakt voor die specifieke levering. Het atelier Many hands zorgt ervoor dat, ongeacht de stofsoort, alle klanten een handtas krijgen waar ze blij mee zijn. Sommige stoffen passen misschien niet bij een modeontwerp of -stijl.

B2B-bedrijven geven de voordelen van Atelier Many Hands door aan hun B2B-klanten. Atelier zorgt ervoor dat de op maat gemaakte stoffen handtassen die het maakt, gebruik maken van gemeenschappelijk overeengekomen kopieën van hoogwaardige patronen. Met behulp van software worden alle maten omgezet naar een blauwdruk. Verhoudingen van alle soorten patronen worden gebruikt om de handtas te maken. Zodra de patronen klaar zijn, wordt een handtas bouwgids grafiek gemaakt die op de stof groothandel wordt geplaatst. Afhankelijk van de grootte van het patroon kan het worden geborduurd of versierd op de stof. Als alles klaar is, maakt atelier Many Hands de handtassen op maat en verstuurt ze naar de klant met een mooi ingepakt cadeau

lees meer:

Gerelateerde berichten