Fotografie Tilburg

De apparatuur waar we toegang toe hebben (tonnen film, licht, negatieven, instellingen enz.) De onderwerpen waar we toegang toe hebben (de naaktslakken, affuiten, salades, aantrekkelijke mensen die we graag fotograferen)

Hoe we leren (photogs.com credits) Waar we leren (computertoetsen van fotografie, boeken, websites, kwitanties, enz.) Hoe we verwerken (de keuzes die we maken over welke foto’s we nemen, kwaliteit, grootte, beeldverhouding, enz.)

Ik ga verder met deze discussie over fotografie-educatie en wat scholen en gemeenschappen aanbieden.

Een andere optie voor educatie is naar het buitenland gaan om foto’s te maken van de plaats waar je wilt wonen/werken. Ik heb twee jonge kinderen en een passie om de wereld te zien, dus een paar jaar geleden nam ik een paar weken vakantie naar Daytona, North Carolina om deel te nemen aan de Daytona 500 marathon. Dit werd omgezet in een website die ik run en onderweg leerde ik 50 mijl in 2 uur te lopen en zamelde geld in voor een goed doel.

Als fotograaf gaat het allemaal om de apparatuur – Uw lens – chemische afkeer enz. Als u niet vertrouwd bent met deze toestellen kan het u wat geld kosten om ze te leren kennen. Technisch gezien zijn het digitale beelden, maar we gebruiken ze zo veel dat het beeld zelf analoog wordt. De analogen van de beelden worden gebruikt om het door de fabrikant gemaakte film- of digitale startmateriaal te lezen. Dit is de reden waarom wij, wanneer wij onze ogen gebruiken, in staat zijn beelden te identificeren; omdat onze ogen in staat zijn die analogen te registreren.

Ik heb gelezen dat camera’s nu zo sterk aan het veranderen zijn – kijk maar eens naar de bovenkant als we er een foto mee maken. Nieuwe digitale apparatuur wordt gebruikt bij het afdrukken van beelden – we hebben touch screen, Vs. touch film, 4G, om er een paar te noemen. Elk van deze heeft verschillende beelden gemaakt.

FourG is nu op de markt gekomen en dit is een digitale camera. Dit is de reden waarom wij nu uit verschillende soorten digitale apparatuur kunnen kiezen. We kunnen de digitale beelden meenemen om te ontwikkelen en te zien hoe ze eruit zien. Dit is essentieel voor sommige microscopische werkzaamheden, dus weten hoe die beelden moeten worden ontwikkeld is essentieel.

Wat opleiding betreft, om op dit gebied te worden opgeleid, moet u een camera-scherpte- en donkere kamer-certificaat krijgen – vooral in het gebruik van chemische slijpmiddelen. U moet ook opleidingen volgen over het functioneren van digitale beelden. Of u nu wilt trainen in afdrukken, digitaal of video, u moet de juiste educatieve certificeringen ontvangen.

Als u momenteel in de reclame werkt, zou ik u aanraden een analytische opleiding te volgen aan een school die doeltreffend gebruik maakt van wiskunde om kennis in evenwicht te brengen met de simplistische controle van chemicali├źn.

Leer alles wat je kunt over het proces van het ontwerpen van sociale websites en de wiskunde die komt kijken bij het analyseren van gegevens van sociale mediasites. Dit zal je waardering voor de rol van sociale media bij het werven vergroten.

Lees meer

Bedrijf video

Gerelateerde berichten