Hoe maak je een website voor het maken van kaarten?

Zelf kaart maken

De website voor zelf kaart maken kan worden gebruikt om een afdrukbaar bestand te downloaden dat u kunt aanpassen om kaarten te maken voor een verscheidenheid van gelegenheden. Je kunt er veel patronen vinden, evenals visueel verbluffende foto’s, die je zullen inspireren tijdens het kaarten maken.Heb je familieleden of vrienden die ze misschien nog niet eerder hebben gezien? Deze eenvoudige zelfstudiekaarten kunnen ook gebruikt worden om hen op te vrolijken en hen een hint te geven van iets om naar uit te kijken. Laat ze dan hetzelfde papier-sherry smaak tissue papier kopen.Je kunt het zelfs delen met je Facebook vrienden en ze laten zien hoe makkelijk het is om de perfecte zelfgemaakte kaarten te maken. Hoe!

Je zegt. Oh! Mijn. My. Voor degenen die niet willen boeken, voel je vrij om je geluk te beproeven voor een verjaardag, jubileum, dierenoppas of iets anders! Als je dat soort hartverwarmende suggesties hebt, wil je misschien een grotere, gedrukte kaart laten drukken op 300gsm cardstock, in elke smaak die je maar wilt. Scan de afbeeldingen via uw scherm of vergroot ze om ze lokaal op Pinterest te plaatsen. Ze kunnen ook worden gedownload op je mobiel om te gebruiken voor meer grillige selfies en posts.Deze kaarten zijn laag of hoog getailleerd. Als het hoog getailleerd is, dan heb je een kohl eyeliner stift nodig om de afbeelding te mengen. De kans is groot dat je met een kloddertje lijm je markering ook goed krijgt. Zorg ervoor dat het goed gewassen is met warm water en een beetje water. Als er vlekken achterblijven, spoel ze dan gewoon af met koud water en ze zullen goed blijven plakken.

Aangezien het maken van kaarten op microvezelnet een goede 40 – 50 minuten duurt, controleer dan of het donker genoeg is voordat je gaat kleuren.Voor deze kaarten heb je alleen kaartenpapier, inkt en lijm van hoge kwaliteit nodig. Het enige wat je hoeft te doen is het papier en de rest ongeveer 5 minuten droog te houden zodat de inkt zich kan zetten. Zie #2 en #6 voor verdere tips voor het maken van kaarten.Onthoud dat papier een kostbaar goed is. Als er een draadje op zit dat gekreukt is, kan dat echt je moment verpesten! Denk eraan dat je daar rekening mee houdt bij extreem zware kaarten. Er is strikt een limiet van 1,5 net per kilogram per artiest voor alle kaarten. Je kunt duplicaten krijgen voor een betere kwaliteit door deze afbeeldingen te uploaden naar de website card-making.in. Elke kaart wordt gedrukt met fotolithografie en daarna geperst met papier, lijm en een standaard kaartenpers. Het afgewerkte papier is zeer recht en ziet er goed uit. Jackets dienen als zakjes voor hetzelfde. Als je er fysieke afdrukken van wilt laten maken, zorg er dan voor dat de foto goed verlicht en scherp is en dat het een van de meest verbazingwekkende opnamen is die mogelijk zijn. Hoe kun je regelen wie welke kaart krijgt?

Gebruik je fantasie en kies de kaarten waarop de mensen staan die je het leukst vindt. Als het iemand is die bij je op bezoek komt, kies je misschien kaarten die aan hem of haar zijn opgedragen. Voor hun verjaardag zijn verjaardagskaarten een winnende combinatie. Als je weet dat er iemand op je kantoor of op je school werkt, kun je beter een kaart voor hem of haar maken. Als je een band bent, ga dan met hun liedje. Als je een vriend die is verhuisd uit Srinagar, perfect de gelegenheid met een kaart van hun verjaardag. IF Nieuwjaar, Valentijnsdag, of andere hoge Valentijnsdag komt eraan, dan is deze kaart-maken tutorial kan de meest perfecte cadeau-idee zijn. U zult zien hoe de deadline die u voor jezelf en de deadline die de ontvanger krijgt ook. Kun je je voorstellen dat ze per ongeluk een kaart krijgen die alleen voor hen is? Zodra ze het openen, het enige wat ze krijgen is een bericht dat zegt laten we wachten op elkaar tot 2 mei. Dat is het enige wat ze krijgen. 

Lees meer

Hobbywinkel

Workshop

Gerelateerde berichten