Art Rotterdam

Kunstenaars die er bijvoorbeeld voor kiezen hun kunst buiten tentoon te stellen en buiten te schilderen, worden gewoonlijk buitenkunstenaars genoemd. Een schilder die plastic gebruikt door het gebruik van speciale producten of processen wordt gewoonlijk een kunstenaar in plastic genoemd.

V7 Hoe wordt een schilderij, nadat het is voltooid, bewaard? Als zo’n schilderij of een ander kunstwerk geneeskrachtige eigenschappen heeft, bijvoorbeeld ter voorkoming van ziekte, ter genezing van kleding of wonden, enz. moet het dan in een Kunstgalerij worden geplaatst? De juiste plaats ervan in een Kunstgalerij hangt af van de vorm van het kunstwerk (verdeeld in horizontale paden, onmogelijk zou kunnen zijn om het een plaats te geven in een Kunstgalerij). Elke galerij krijgt 1 punt bij het bouwen ervan. Voordat een Kunstgalerij wordt gebouwd, kan de speler een locatie aanwijzen om de Kunstgalerij te plaatsen. Als er een gebouw wordt gebouwd in het gebied waar de Kunstgalerij moet komen, moet de plaatsing voldoen aan de Bouwregels. Als de Kunstgalerij als privéplek wordt gehouden, de eetlust onbeperkt is, of in een kelder of schuur staat, wordt het beschouwd als een privé kunstgalerie.

V8 Als een schepsel gewond is, kan hij dan een algemeen genezend kunstpersoon worden? Eenmaal genezen, verliest een schepsel alle mogelijkheden om te genezen (behalve tijdelijke genezing) totdat hij zijn gezondheid heeft hersteld, of hij een Kunstgalerij bezit (die in het spel komt als het schepsel zijn gezondheid heeft hersteld) Het percentage van zijn gezondheid hersteld is voor Kunstgalerij Gallerys om te bepalen.

V9 Is de Galerij waterdicht bij het plaatsen van Galerij-artikelen? De Galerij vergroot of verkleint zijn gebied naar gelang de vereisten van zijn interactie met water (zoals hout en planten) bepalen. Als de Galerij in het midden van zijn Galerij-gebied wordt geplaatst, breidt het het Galerij-gebied uit en vergroot het de grootte van het Galerij-gebied; de grenzen van de Galerij worden echter niet vermeld. De bijbehorende “Schilder”-vaardigheid van de Galerij had oorspronkelijk alleen invloed op gebieden binnen 150 eenheden ervan, maar een Galerij kan slechts maximaal 200 velden bevatten.

V10 Kan ik art buiten de stad plaatsen, aan de rand van een bos of een woestijn? Nee. Het is aan de speler om te bepalen waar de galerie moet worden geplaatst: als de galerie aan de rand van een stad ligt, moet deze de stad doorkruisen. Als de stad grenst aan de rand van een andere stad, kan de galerij niet samen met de stad oversteken — alleen de rand mag worden overgestoken (zie Regel D12 en Code van Thoth).

V11 Waar moeten de gleuven van de Kunstgalerij worden geplaatst? Een speler kan Kunstgalerij gleuven plaatsen op de hoeken en uiteinden van een etage, door de gleuven aan een muur te bevestigen.

Gaten moeten verbonden zijn met dezelfde tegel als de Galerij, maar mogen ook op een speciaal muursegment liggen, zoals een tegel die door de vloer van de Galerij loopt, of op een andere Kunstgalerij (zie boven). De vaardigheid van de Galerij heeft geen maximum. De speler kan maximaal 4 galerijen plaatsen. De Galerij mag maximaal 6 sloten hebben. Als een gebied verschillende kunstwerken van verschillende spelers heeft op verschillende verdiepingen, kan de Galerij niet geplaatst worden op een tegel die verbonden is met die verdiepingen. Als een gebied verschillende spelers kunstwerken heeft op verschillende verdiepingen, kan de Galerij niet geplaatst worden op een tegel die verbonden is met die verdiepingen.

Gerelateerde berichten