Start Micro dining dining dining

Workshop beeldhouwen

Vanaf $330 Na de eerste week van de workshop neemt de kwaliteit van onze meesterwerken exponentieel toe. Zowel de kwaliteit als de stijl van de beeldjes zullen veranderen. Krijg meer controle over de afwerking van uw werkstuk. Een van onze beeldhouwers zal het werkstuk waaraan u werkt modelleren. U zult onbeperkte vrijheid over de vorm hebben. Het eerste afgewerkte stuk zal twee weken duren. Een gemeubileerde ruimte voor werksessies is ook beschikbaar. Gebruik van onze grote machinefabriek voor persoonlijk gebruik. Studenten kunnen ook een cursus volgen in een grafisch ontwerp of meubelmakerij. Prijzen variëren afhankelijk van het schema (zie hieronder). Structuur van de meesterwerken.–

Beginners niveau workshop $330

(Kapett)

*Basic stenciling instructeur $50 (volledige cursus) *Basic carving workshop $330 (volledige cursus) *Advanced carving workshop $190.00 (volledige cursus) *Atmosfeer van repetitie $15 (serveren lunch) Zie onze categorie: onder “Celebrating the Master-Worker”

Let op: Bel of mail ons om een reservering voor uw groep te regelen of als u verdere assistentie nodig heeft. De vermelde prijzen zijn gemiddelde prijzen, en we doen ons uiterste best om de kosten redelijk te houden.

*De prijs varieert afhankelijk van de dag, het tijdsbestek en het aantal deelnemers. Bij elke workshop worden geavanceerde veiligheidsmaatregelen genomen. De veiligheid van alle betrokkenen is onze grootste zorg. MacGyver workshop

Produceert afvalkunst op wandformaat.

Prijs: $200/$150/$90

Volledig Pony Piratenkostuum: $120

Kijk eens naar de↓

oooooo rijkdom expo

oooooo rijkdom expo

ooooo rijkdom expo ooooOoo

DAGEN!

We hebben drank en eten specials bij Your Guns voor degenen die de paskamer boven in de lobby verlaten. Een bar in de hoofdshow houdt alles aan de gang.

Kijk eens naar deze aanbiedingen:

Micro Uggie

Micro Vinyl Koe en Meer! Als u waarschijnlijk kinderen meeneemt, moedigen wij u aan om te bubbelen in de Antiek Showroom van de Klas.

Kijk. We zeiden toch dat we met iets nieuws kwamen.

Enkel oog aanpassingen beschikbaar!

Heb je een verplichte combo voor Museum Second Line Friday? Geef ons een seintje. Wij zullen uw Toelating + één “Klassikale Vrijdag” aanpassen. Om Online gebruik te verifiëren:

Klassenvrijdag is een geweldige manier om milieuvriendelijk dineren te integreren met Museum Second Line. Houd er rekening mee dat er voldoende zitplaatsen zijn en dat er altijd een vroege annuleringsregeling van kracht is.

Op de campus evenement:

lees meer:

Workshop beeldhouwen

Beeldhouwen

Gerelateerde berichten