Verschillende soorten fotografie

Dierenfotograaf

De meeste beroepsfotografen zijn gespecialiseerd in een bepaald soort fotografie: ofwel fotojournalistiek ofwel bedrijfsfotografie of dierenfotograaf ofwel dierenfotografie. Hieronder vindt u voorbeelden van verschillende soorten fotografie.

Persfotografie Dit type fotografie wordt beoefend met een perscamera die frames van positieven schiet – d.w.z. beelden die zijn gemaakt met een filmmateriaal dat is lichtgevoelig gemaakt en opgeschoond. Dit soort fotografie wordt gebruikt voor kalenders, omslagen voor boeken, de omslagen van foto’s voor postzegels, of voor commerciële advertenties.

Winkelpuien Bij dit soort fotografie werkt de fotograaf feitelijk voor de klant, binnen de grenzen van een winkelpand, en zoekt hij de exacte plaats uit van de goederen die moeten worden uitgestald. De fotograaf begeleidt het model of de modellen terwijl ze rondlopen in het pand waar ze staan. Nadat de foto is genomen, bepaalt de fotograaf waar het voorwerp op de foto wordt geplaatst – de exacte locatie.

Mirlanes Mirlanes zijn een soort vliegende foto’s die korter zijn dan traditionele foto’s, meestal tussen 1,2 en 1,5 minuut. De fotograaf maakt gebruik van een bewegend doelwit dat in een zigzagpatroon door de lucht wordt bewogen. Dit type fotografie wordt gebruikt voor nieuws-, tijdschrift-, bedrijfs- en andere soortgelijke doeleinden.

Diopics Diopics zijn stilstaande foto’s, maar ze verschillen in die zin dat ze digitaal worden gegenereerd. Dit type fotografie wordt gebruikt voor websites, lay-outs voor tijdschriften, waarbij de beelden in software worden aangepast en verbeterd. Het is dit type fotografie dat wordt gebruikt om de kwaliteit van foto’s op CD’s en DVD’s te verbeteren.

IphoneGorged Gorged beelden verschillen van fotografisch bereikte beelden in die zin dat ze zijn verbeterd met behulp van digitale processen. Deze beelden worden algemeen gebruikt voor websites, tijdschriften, glimlachen, achter de schermen van muziekvideo’s, en een verscheidenheid van andere artistieke en Soms, voor het staren van werkelijkheidstelevisieprogramma’s en films. Kijk uit naar deze techniek in uw volgende foto’s!

Instaxum Posities Bij deze strategie zet de fotograaf een speciaal voorbereid coördinatenstelsel uit, in software, dat zich richt op de exacte locatie van het ware onderwerp. Dit soort fotografie wordt gebruikt voor meteorologie, toerisme, opsporing en redding, onroerend goed en vele andere doeleinden.

Ik wou dat iemand zich het potentieel van dit soort fotografie had gerealiseerd en alle aspecten had overwogen die in dit artikel aan het licht zijn gebracht. Professionele fotografie is een van de oudste vormen van reclame en heeft altijd een media-invalshoek gehad. Terugkijken in de tijd en dimensies van grote fotografie biedt fotografen veel mogelijkheden in creativiteit en verdienpotentieel. En fotografie is nog steeds een zeer concurrerend veld waarin fotografen scrupuleus moeten zijn in het presenteren van hun werk en marketing methoden. Ik zou fotografen willen aanmoedigen om hun carrière binnen de mediasfeer te ontwikkelen. En ontdek de talloze manieren waarop het internet een troef kan zijn om in je levensonderhoud te voorzien.

Gerelateerde berichten