Virtuele escape room

Mobile Phone, Smartphone, Hohenzollern Castle, Castle

Alles wat we in de toekomst hebben gezien, zal gebeuren.

In de nabije toekomst zal het de norm zijn om een ​​volledig functionerende supermarkt in de stad te hebben waar de mensen auto's en de metroacca-ruimte nodig hebben. auto's.

In dat geval zie je dat de show genaamd 'autopilot' door het publiek wordt vertoond in een volgeladen hotel. In het fenomeen Gravity gebaseerd op de wetten van hydratatie wordt het bedrijf getoond in een ondergrondse metro en eruit gehaald door een helikopter. Nu is de woonkamer klaar. Stel je voor hoe het zou zijn als het idee de realiteit is.

Om je in de Virtuele escape room van de toekomst te plaatsen, moet je een comfortabele kamer maken met een bed en een stoel. Je zult een plek moeten vinden die als thuis voelt. Zoek naar de juiste accessoires die je nodig hebt. Je hebt zowel het touchscreen als een ander wapen nodig, zoals een steektouw en een pistool. Dan kun je alles op een rijtje zetten en te allen tijde de situatie in de gaten houden. Zelfs als je niet wist dat je in het item was, heb je het zeker in je gedachten. De verleiding zal niet verdwijnen.

Als u van plan bent mensen te bezoeken die in het verleden attractieparkattracties zijn geweest, moet u opgemerkt worden door de medewerker. U moet de reserveringsprijs betalen en ervoor zorgen dat ze zich belangrijk voelen. Als je dan bij de attractie of het park aankomt, draait het allemaal om zaken.

VR is niet het spel van het verleden. Niet meer voor volwassenen en niet meer voor kinderen en niet voor kinderen die worden opgevoed in het tijdperk van videogames waar de emoties en het uiterlijk niet hoeven te bestaan.

Elke dag zijn er mensen die besluiten om van de ene kerk naar de andere te verhuizen. Maar het is niet alsof je ze nooit meer zult zien. Je kunt getuige zijn van hun dood. Je kunt ze namens hen uitnodigen om zich bij anderen aan te sluiten, zodat niemand ooit zo'n hoge prijs voor je ziel hoeft te betalen.

Als ze weer terugkomen, is dat het moment dat je je moet realiseren dat je niet langer nodig bent in deze ruimte.

Je bent vergeten. Je bent onbeduidend. Wat je hebt gedaan zal nooit worden vergeten. Als je echter naar de wereld wilt blijven kijken en in het leven wilt leven dat je hebt gecreëerd en hen wilt ondersteunen totdat ze weer terugkeren, wordt je gewaardeerd.

Je hoeft de pijn nooit meer te voelen, die pijn is weg. Het is allemaal weg. Jij hebt de macht om hen te laten zien wat je tot je beschikking hebt. Geef ze de kans die je hebt gehad.

Je kunt nog steeds schreeuwen en schreeuwen en schreeuwen.

Gerelateerde berichten