Wat zijn de voordelen van het drukken van een volume?

Buy prints

Digitale boekhandels zijn een realiteit, en veel mensen kopen tijdschriften over militairen, geschiedenis, biografie, enz. in dit e-boekformaat.

Waarom gebruiken we in dit digitale tijdperk nog steeds drukmethoden die eeuwen geleden werden gebruikt? Zou het niet goed zijn als we teruggaan naar deze “oude” methoden en gebruik maken van de voordelen die nu beschikbaar zijn?

1. Maak het bedrukte deel los van het deksel. Het afdrukproces van een volume bestaat uit twee delen: 1. Voorbereiding van het materiaal 2. buy prints 3. Detacheren .

Het eerste deel is de voorbereiding van het materiaal. Dit gebeurt meestal door middel van een chemisch proces in een gecontroleerde omgeving. Zo worden bijvoorbeeld vloeibare zakjes onder uitzonderlijke druk en temperatuur door een matrijsvormende roostermachine geperst. Het verkrijgen van een vast materiaal dat moet worden bedrukt, wordt aanmaak genoemd.

Het tweede deel is het drukken. In dit proces wordt de toner of het rubber door het rooster geperst, dat een dunne film vormt door middel van verwarmde perslucht. Het materiaal wordt dan gereinigd en tenslotte gebakken.

2. Na het bakken wordt het beklede materiaal opgeroepen. Dit proces omvat verschillende stappen. Eerst wordt de toner of het rubber in een vat geladen. Ten tweede wordt het apparaat dat de rode kleur aanbrengt van de bodem van de oven omhoog gebracht. Vervolgens wordt de oventemperatuur automatisch gehandhaafd, zodat het materiaal op de ingestelde temperatuur blijft. Vervolgens wordt de toner of het rubber verwijderd en wordt het vel papier op het ovenapparaat gelegd. Ten slotte wordt het papier gebakken, waardoor het materiaal groen wordt.

3. Wat is krimp?

Dit is een probleem met laserprinters. De toner of het rubber komt vast te zitten in het apparaat. Het resultaat is dat de afgedrukte tekst niet gelijkmatig is. Sommige toners kunnen worden geruïneerd omdat ze kunnen smelten als ze worden blootgesteld aan de hitte van de laser.

4. Wat zijn de voordelen van een laserprinter?

Laserprinters hebben één voordeel ten opzichte van digitale printers. Dat is dat zij kunnen printen op materialen met een hoge absorptiegraad. Zij kunnen bijvoorbeeld printen op papier met een effectieve inktdruppelgrootte van 300. Dit is de reden waarom laserprinters de voorkeur krijgen boven digitale printers.

Dit kan belangrijk zijn omdat in een digitale printer de gegevens alleen worden blootgesteld aan licht dat niet reflecterend is. De toner daarentegen kan worden blootgesteld aan licht dat zowel reflecterend is als in het verre infrarode lichtspectrum zit. Hierdoor kan de toner worden verpest.

5. Kan laserdruk worden vergeleken met chemisch drukken?

Ja. Veel materialen die in het chemisch drukproces worden gebruikt, kunnen in een laserprinter worden gebruikt. De meeste printers gebruiken chemicaliën om de inkt in hun papier te zetten. Veel papier gebruikt bijvoorbeeld calciumsilicaat en magnesiumsilicaat om de toner te binden. Door deze materialen te gebruiken zal de prijs van de toner dalen, en zullen de afdrukkosten dalen. Dit komt doordat het materiaal goedkoop is en kan worden gerecycleerd.

6. Hoe kan laserdruk worden gebruikt om de kosten van offsetdruk te verminderen? Laserprinters kunnen worden gebruikt om af te drukken op merchandising-systemen die gebruik maken van offsetdruk. De kosten van offsetdruk zijn hoog en kunnen duur zijn. Veel retailsystemen maken bijvoorbeeld gebruik van dure buttons en andere sinusaccenten. Gedrukte entertainment Coupons kunnen echter worden gebruikt om deze kosten te drukken.

Evenzo worden laserprinters gebruikt voor het bedrukken van plastic systemen die gebruik maken van inkjetdruk. Het drukken op kunststof is vergelijkbaar met het drukken op wit papier. Het grote verschil is de manier van drukken. De toner wordt in het materiaal gespoten en vervolgens wordt de toner gedroogd. Deze manier van afdrukken geeft wel spanning tussen het product en de refunde. Omdat de toner gedroogd is, vertonen de printers echter een beetje vlekken. Om dit op te lossen, gaan de bedrijven over op een andere drukmethode, die gecoate tonerdruk wordt genoemd. Bij dit proces wordt de toner rechtstreeks op het product gecoat.

Dit is belangrijk omdat voor het afdrukken van gecoate toner de geleende toner een temperatuur moet kunnen bereiken die hoog genoeg is om de afgezette inkt te doen smelten. Anders zal de toner zich niet hechten aan het voorwerp waarop hij zal worden aangebracht.

7. Kunnen laser- en inkjet toners onafhankelijk van elkaar worden gebruikt? Ja, dat kunnen ze. In feite zijn ze speciaal ontworpen om op een bepaalde manier te werken (en uit te blinken). Inkjetprinters moeten een groot temperatuurbereik aankunnen, en tonerprinters zijn bijzonder goed in het printen op materialen met een lage temperatuur. Laserprinters hebben echter een slechtere neiging om opwarmtijd te gebruiken.

Lees meer

Portret painting

Portret drawing

Gerelateerde berichten